Jeroen Oskam

Jeroen Oskam is gespecialiseerd in het opstellen en beoordelen van (internationale)commerciële contracten en het voeren van onderhandelingen en gerechtelijke procedures in handelsrechtelijke geschillen. Ook is Jeroen veelvuldig betrokken bij overnames en fusies.

Daarnaast is Jeroen is gespecialiseerd in arbeidsrecht en adviseert en procedeert hij over alle aspecten van deze tak van het recht. Of het nu gaat om het opstellen van arbeidvoorwaarden of participatieovereenkomsten, ontslagzaken of (bedrijfseconomische) reorganisaties voor nationale en internationale werkgevers: hij is van alle markten thuis in dit rechtsgebied.

Verder staat Jeroen (statutair)directeuren bij in onderhandelingen over arbeidsvoorwaarden maar ook over een goede beëindigingsregeling. Jeroen vertegenwoordigt daarnaast ook werknemers in conflicten met werkgevers, onder andere bij ziekte of dreigend ontslag.

Jeroen hecht veel belang aan een duurzame vertrouwensrelatie met zijn cliënten. Hij is toegankelijk, geeft pragmatische adviezen en onderhoudt contact met alle partijen. Zo zorgt hij ervoor dat problemen worden voorkomen of tijdig onderkend en aangepakt.

Tegelijkertijd is Jeroen een scherp onderhandelaar en slagvaardig procesrechtadvocaat. Helaas leent niet ieder probleem zich voor een elegante oplossing. Jeroen is in staat om daadkrachtig op te treden en de noodzakelijke maatregelen te treffen om een optimaal resultaat te behalen.

Jeroen werkt sinds 2004 als advocaat. Hij is lid van de Vereniging voor Arbeidsrechtadvocaten (VAAN), heeft de Postacademische Leergang Arbeidsrecht met succes doorlopen (PALA) en staat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten NOVA.

Heeft u vragen of wilt u weten of Jeroen iets voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor een kennismaking of een kosteloos vrijblijvend oriënterend gesprek. 

 

Talen:

Nederlands en Engels

 

Contact:

Telefoon: 020 261 76 38

E-Mail: jeroen.oskam@loyal.nl